събота, 4 май 2024 г.

„Здрач“ става сериал

Мега хитът „Здрач“ възкръсва като сериал! Новината успя да прикове вниманието на киноманите, които пожелаха Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър отново на екран. Вампирската сага, която пожъна небивал успех и генерира над 3 милиарда долара, ще бъде продуцирана от Вик Гофри и Ерик Фейг – хората, които стоят зад реализацията на петте филма по четирите книги на Стефани Майер „Здрач“, „Новолуние“, „Затъмнение“ и „Зазоряване“.

Смята се, че продукцията е още в ранните етапи на развитието си. Адаптацията е поверена на Шиниъд Дейли, която стои зад сценариите на Tell Me Lies, „Живите мъртви: Светът отвъд“, „Отгледани от вълци“ и The Get Down. В основата на сюжета е Бела Суон, героинята на Стюарт. Тя заминава за Форкс – малко градче, където живее нейният баща Чарли, в обувките на когото е актьорът Били Бърк. Невероятният и нов старт се поставя в гимназията, където за първи път среща красивия Едуард Кълън – Робърт Патинсън. Тайната, че е вампир се разкрива, а последвалите събития изкарват Бела извън зоната й на комфорт. Тя среща своя най-добър приятел в лицето на Джейкъб – Тейлър Лаутнър, който по-късно се превръща в враг №1 – като върколак.

Войната се разраства, а Бела е изправена пред най-голямото предизвикателство – като полувампир, получовек да стане майка. Това, разбира се, е непростимо нарушение във висшата вампирска общност, която решава да вземе нещата в свои ръце. Моментът, в който вампири и върколаци застават рамо до рамо в битката за справедливост.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html