неделя, 28 април 2024 г.

Меди живял в срутена къща

Мехмет Гогов свири у дома

Попфолк звездата Меди постави нов музикален рекорд с парчето „Живей, мило мое“, генерирало над 1 милион гледания в рамките на 48 часа след премиерата. Успехът неслучайно нарежда изпълнителят на „Да си тук“ сред най-търсените и съответно високоплатени артисти, които родния шоубизнес познава. Понастоящем хонорарът му варира между 8 000 – 10 000 лева, в зависимост от поетия ангажимент – клубно участие или гост на специално събитие.

С приятелка пред имота му в Сандански

Малцина знаят, че преди да се превърне в звезда, налагайки се с бързо темпо на пазара, Мехмет Гогов, както е истинското му име е живял в нищета, без пари и излишна показност, пише “Галерия”. Малка част от недотам розовия му свят се забелязва във визитката му за шоуто „Х фактор“, където бе и неговата първа поява. Без скъпи коли, маркови дрехи и бутикови аксесоари, той се радва от сърце на писмото, че е приет и има шанс да се изяви на екран. Видеото издава и оскъдния имот – рушащ се във външната си част, малък и обзаведен така, както джобът на семейството е позволявал. Своето първо професионално одобрение получава от колегата си Миро, а днес Меди надминава по слава много от хората, които в миналото обърнаха гръб на таланта му.

С Моника Валериева

Една от най-апетитните теми далеч не е главозамайващия му доход. Връзката му със скандалната плеймейтка Моника Валериева поражда куп контрастни въпроси. Източници издават, че двамата са заедно от над пет години, но честите разлъки са били причина дълго време да не представят любовта си в публичното пространство. След редица перипетии, двамата се радват на огромна фенска маса. Много от симпатизантите не знаят обаче, че брюнетката, която днес е голямата му радост, в миналото е била същински кошмар. На пръв поглед невинната Моника е изнудвала част от приятелките му, заплашвала е бивши гаджета и е търсила информация в моменти, когато отношенията им са били в пауза. Градската мълва твърди, че ревността й е стигала до агресия, а най-пикантният случай се развива през топлите месеци на родното Черноморие, където в яда си, силиконката драска мощното и скъпо возило на Меди.

В професионален план певецът се радва на редица добри приятелства. Особено близък е с Галена, Преслава, Софи Маринова и Константин. Единственият му враг е Галин, с когото делят слава и на сцената, и като бизнесмени, собственици за продуцентски къщи. Неотдавна 32-годишната гордост на Добрич издаде, че най-приближената до Меди – мениджърката му Сашка Стоянова, познава в хайлайфа като Сашка Мегастара, заплашва заведения или ги лъже, че изпълнителите от семейството на „Алфа мюзик“ няма да запълнят залите и съответно – няма да генерират приход.

В момента Меди подготвя няколко парчета, сред които и дуети. Успява да съчетава полезното с приятното. Неотдавна той и Моника се върнаха от поредния си екзотичен воаяж. По-рано двойката посети Рим, където красавицата отпразнува своя 33-ти рожден ден.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html