понеделник, 29 април 2024 г.

Бившата на Орхан Мурад вдига сватба

Рик ми показа какво е любов, бях недоверчива след изневерите, казва Шенай

Бившата жена на певеца Орхан Мурад – Шенай, каза „да“ на  последния си възлюбен Румен Керимов, който й подари красив годежен пръстен. Блондинката, която приключи драматично със серия от скандали дългогодишния си брак с изпълнителя на „Хиляди слънца“, че най-сетне е срещнала достоен мъж, с когото да продължи напред, пише “Галерия”.

„Чувствам се щастлива, за пръв път от много време насам – като истинска жена, обичана и обгрижвана. Никога и към никого не съм изпитвала толкова силна любов, колкото към моя Рик. В началото не смеех да се зарадвам. Бях се зарекла след развода да нямам никой друг, просто защото Орхан направи така, че аз да изгубя доверие във всеки един мъж и никога да не вярвам в думите „Обичам те“. Той изневеряваше с всяка, която му попадне. Ето, че след две години – щастието дойде“, коментира Шенай, която има две деца от Орхан –известната певица Сузанита и по-голямата от нея Александра.

Орхан и Камелия се врекоха във вярност през миналата година

„Рано е да говорим за сватба, предстоят много неща – дата и пр. Прекалено рано е, наистина. Важно е, че в момента сме влюбени и около нас всичко е прекрасно. Родители, деца и близки приятели се радват, че най-накрая имам това, което заслужавам“, допълва Шенай.

Припомняме, че след звездната разлъка, Орхан също продължи своя път. През май миналата година той вдигна сватба, на която децата му категорично отказаха да присъстват, с избраницата си Камелия Добрева.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html