четвъртък, 2 май 2024 г.

Синът на Софи Маринова вдига сватба през ноември

Дони Василева (вляво) с бъдещите младоженци

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, и годеницата му Мария  Лалева ще вдигнат пищна сватба през ноември тази година. Това разкри пред „Галерия“ организаторката на тържеството Дони Василева, носителка на титлата „Мисис Баба“.

Мария и Софи Маринова

Тя издаде избрания месец ден след годежа на бъдещото семейство, събрал роднини и близки приятели. „На официалния годеж тези млади и модерно мислещи хора спазиха всички традиции, познати в годините назад. Родителите също са съвременни, изключително креативни хора, но държащи на старото, както е по реда. В същия ден взеха булката с тежка музика, свиреше Етрополския духов оркестър“, коментира Дони. Някои от традициите, сред които развяването на бял чаршаф, доказващ че булката е девствена, видяха и феновете на звездите, тъй като кадри от момента се появиха в социалните мрежи.

„Бяха много красиви, толкова се обичат…Познават се от деца. Лоренцо я е харесвал от малка и накрая я е дочакал. (Смее се.) Празникът беше завършен, имаше колеги, песни и много храна, масите бяха отрупани. Това беше тържество за най-близките, присъстваха двата рода, да се видят и опознаят. Голямата сватба ще е през есента. Организацията за нея вече тече, очакват се много гости, много от тях са колеги – певци и музиканти, на Софи. Те трябва също да напаснат графика с избраната дата“, допълва Василева, която в миналото организира и изпипа в най-малки детайли сватбата на Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html