четвъртък, 2 май 2024 г.

Су Бурджу е новата кралица на поредиците

Започва да се снима в телевизията още 9-годишна

Най-любимата и най-коментираната в социалните мрежи турска телевизионна актриса е съвсем млада – това е Су Бурджу Язгъ Джошкун, която на 15 април навърши 19 години. Новата кралица на сериалите въобще не се притеснява от предишните любимки Сила Тюркоглу, Демет Йоздемир, Рабиа Сойтюрк или Афра Сарадоглу, които са следващите по популярност, но всъщност са далече зад нея по брой коментари в интернет.

С Онур Сеит Яран от „Моите братя и сестри“ са най-обичаната екранна двойка

Турските медии преброиха 52 000 коментара под името на Су, докато следващата – Сила, има 35 000, а останалите имат далече по-малко от първите две. Всъщност голямата популярност за Су Бурджу тръгна през 2021 г., когато започна излъчването на проекта „Моите братя и сестри“, който за кратко време се превърна в любимия сериал на турските младежи. Така че възхищението от актрисата е в дневния ред на социалните медии вече трета година.Хубавицата наистина има голям успех с образа на Асия, в който тя се превъплъщава. Учудващо е, че още в тийнейджърска възраст, името й изпревари това на много известни и амбициозни актьори. Младите фенове на Су обаче я държат начело в списъка на най-следваните актриси в Туитър с публикациите си за нея.

Проучването за най-популярни звезди в социалните медии е направено съвсем скоро – в първите 10 дни на април, и изненада мнозина. Преди това имаше друго допитване за най-споменаваните сериални двойки и първо място спечелиха Асия и Дорук от „Моите братя и сестри“. Това са младите симпатични актьори Су Бурджу Джошкун и  Онур Сеит Яран, които са били коментирани само за седмица повече от 1,5 милиона пъти. Ролята на Асия в драмата „Моите братя и сестри“ й донесе невероятен успех и любовта на зрителите по целия свят. Тогава едва 17-годишна, тя украси кориците на няколко модни списания и разказа за най-запомнящите се моменти в кариерата си.

Актрисата вече има богат опит на снимачната площадка, като дебютира на екрана през 2013 г., когато е само на 9 години. Участвала е в сериалите „Отново любов“, „Нашата история“, „Гарванът“ и др. В драмата „Моите братя и сестри“ тя се показа като талантлива актриса, но се оказва, че най-трудната роля за нея е Гюлер от „Червената стая“. Су участва само в 4 епизода на психологическа драма, но това преживяване й повлиява силно. „Червената стая“ стана специална за мен. Играх много сложен персонаж. Макар историята на моята героиня да беше кратка, все още се вълнувам наистина, когато хората идват и ми говорят за „Червената стая“. Защото сценарият ми направи силно впечатление. Изпитах и ​​много нови емоции на снимачната площадка“, призна актрисата.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html