вторник, 30 април 2024 г.

Андреа продава дрехи за половин милион

Певицата се разделя с най-скъпите си рокли, пусна ги в магазин втора ръка

Попфолк певицата Андреа зареди онлайн магазина си за дрехи втора употреба с тоалети за близо половин милион лева, пише „Галерия“. Съвсем наскоро изпълнителката отвори вратите на гардероба си, показвайки модни находки за няколко хиляди. Повечето от визиите, които демонстрира, феновете разпознаха от ретро видеоклиповете й.

Позира с артикулите

Проверка на изданието показа, че част от носените артикули се предлагат на почти същите цени, каквито имат продуктите в официалните страници на световноизвестните брандове. Певицата предлага сандали за 2500 лв., рокли от хилядарка до близо 4 бона, както и бижута, отново за няколко стотачки. Сред стоката на първо място се нарежда изобилието от обувки – на висок ток и платформа, екстравагантни модели от времето, в което блондинката активно заставаше пред обектива. Любопитна подробност е, че бившата жена на боксьор №1 у нас Кубрат Пулев сподели обща снимка от препълнената стая с дрехи, позирайки пред рафтовете за обувки, събрали над петдесет чифта.

Истината е, че Андреа не е пред фалит. Русото изкушение познава високия стандарт на живот, никога не е страдала от недостиг на пари и не знае що е то ограничения. За нуждите й се грижи иначе заможното й семейство. Причина да разпродава това, което има, е, че много от тоалетите вече са демоде, макар зад създаването им да стоят признати от цял свят имена. Някои от нещата струват дори повече, тъй като са сантиментални за нея, а и не всеки ден фен може да се сдобие с дреха, носена от любимата му

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html