неделя, 28 април 2024 г.

Чеченеца, Куката и разплаканата Тротинетка остават в ареста за постоянно

Окръжният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста тримата псевдоинфлуенсъри заради гаврата с момче със специфични потребности. Те заснеха унизително и цинично видео, на което „разхождат“ младежа на каишка в търговски център.

Петко Атанасов – Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и Тодор Огнянов – Куката остават в ареста. Решението на съда не подлежи на обжалване. Според магистратите тримата в съучастие са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието се отличава с изключителен цинизъм.
Най-разстроена в съдебната зала беше транссексуалната Емили. Тротинетката хлипаше и трепереше истерично, обяснявайки фалцетно, че иска у дома. Жалкото театро не трогна съда!

Адвокатът на Чеченеца Стефан Паров заяви, че момчето от клипа е било приятел с обвиняемите и заедно се забавлявали. Дори показа клипче как Чеченеца носи момчето на конче.

Мижава защитна хипотеза, коментираха хора в залата. Ако с „приятел“ се държиш така цинично и непристойно, погазвайки достойнството и личността му, как ли би се държал с непознат, възмутиха се близки до семейството на пострадалото момче.

Между другото, в мрежите и форумите зевзеци вече настояват, че държат да гледат нови клипчета от пишман инфлуенсърите. „От ареста и от затвора да пуснат клипчета, как други затворници ги водят на каишка и на четири крака. Сигурно ще е много забавно те да бъдат в ролята на кучето Ласи“, пишат възмутените хора. Други пък шеговито призоваваха разплаканата Тротинетка: „Емили, дръж се мъжки!“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html