събота, 4 май 2024 г.

Владо Пенев броил хилядарка за татуировка

Артистът носи младежки дух

Звездата на Народния театър „Иван Вазов“ Владимир Пенев се е разделил с хилядарка за татуировката, която има на левия крак, пише „Галерия“. Артистът, който в миналото реши да отпразнува юбилея си с мистилена рисунка, се е доверил на един от известните столични татуисти, чието студио се намира в сърцето на София. Същият е близък приятел на Владимир Карамазов. Всъщност това е човекът, който първо изрисува тялото на екранното ченге Филип Чанов, както е познат от криминалната сага „Дяволското гърло“, а след това с лазер премахна избраните изображения. Мъжът е приятел и на попфолк дивата Мария, с която преди време са имали идея за общ бизнес. Творил е и върху нейното тяло.

Избра зодията си по китайския хороскоп

Изборът на татус от Владо е продиктуван от зодията му по китайския хороскоп – куче. Направата е отнела  между 5-6 часа, за което е броил около 1000 лева. Рисунката е на кучето Фу – изключително добродушно и много вярно. Символиката е била водеща за актьора, който се обърнал към един от близките си по това време приятели.

Решил да се присъедини към отбора на любимите си хора – съпругата и дъщерята, които от години насам имат татуировки. „Човек трябва да полага усилия, да се самоусъвършенства. Дори и да си дава сметка, че има несъвършенства, да се развива, така че и слабостите му да се превърнат в сила. Но не толкова за него самия, а много повече за другите“, казва актьорът по отношение на променената си визия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html