петък, 3 май 2024 г.

Джизъса мами в „Сървайвър“

Спортистът е фаворит в надпреварата

Феновете на приключенския риалити формат „Сървайвър“ заподозряха измама. Според зрителите част от участниците, борещи се за голямата награда от 100 000 лева, нарушават регламента на предаването, пише “Галерия”.

В Доминикана

Причина за съмненията, които провокираха редица лоши отзиви за тазгодишния сезон, се оказаха снимките на две красиви жени – съпругата на Благой Георгиев – Полина, и дългогодишната половинка на водещия Ваня Джаферович – Евгения.

Оказа се, че дамите отмарят в близост до любимите си мъже. И ако при Ваня това е позволено, то при Джизъса, както е известен бившият футболист в светските среди, това е стопроцентово нарушение. „Или са изгонили Благо, или нарушавате регламента да се видите“, пишат последователи на велинградчанката в Инстаграм. Очакваният й отговор, че все още не е виждала спортиста не се прие като истина.

Проверка на „Галерия“ показа, че хубавицата действително е близо до най-известния многодетен татко у нас. Тя е отседнала в бутиков хотел, плащайки около 3000 лв. само за нощувки в рамките на седмица. Комплексът има над десет ресторанта, три тенис корта, спа център, няколко на брой басейна и изглед към морето.

Красавицата тъне в лукс, отмаря на първа линия

Любопитно е, че докато релаксира край Карибско море, Полина мисли за бившия си. „Когато бях малка съм прощавала, защото бях влюбена и глупава. След време разбрах, че този човек не ме цени и явно не ме обича истински. Даде ми урок… Аз се отдалечих след всичко, което той направи. Сега всеки е щастлив на друго място“, споделя брюнетката, връщайки лентата назад.

В публикациите си тя не споделя името на мъжа, но става ясно, че двамата са имали петгодишна връзка. Вероятно това е мъжът, с когото е била преди да срещне ексфутболиста.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html