неделя, 28 април 2024 г.

Диана Димитрова въртяла любов с Виктор Божинов

Актрисата изпълнява главната роля в неговата лента „Бягство“

Скандалната актриса Диана Димитрова е имала бурна връзка и с режисьора Виктор Божинов, пише „Галерия“. Авантюрата им пламнала малко преди снимките на филма „Бягство“  в обезлюденото село Чамла, в който главната роля изпълнява Диана. Режисьорът си загубил ума по фаталната красавица, но връзката им продължила само няколко месеца.

Сега актрисата се носи на крилете на любовта с пиара на „Лудогорец“ Владислав Трифонов. Въпреки че двамата не коментират публично връзката си, той придружи Димитрова по време на откриването на последната й изложба в столична галерия, след което сподели с приятелите си в личния си профил във Фейсбук: „Докосване“ – една силно завладяваща изложба, творение на най-красивата художничка сред актрисите и най-красивата актриса сред художниците Диана Димитрова. Респект!“.

Публикацията бе придружена с кадър от културното събитие. На него Диана и Владислав се гледат влюбено и са прегърнати  на фона на една от новите й картини, обединени под наслов „Докосване“. Именно и затова постът на Трифонов започва с тази дума. Владислав работи в „Лудогорец“ от 2012 г. и е част от клуба при всичките 10 титли и огромните успехи в Европа.

Преди него актрисата е имала връзка с писателя Калин Терзийски и с колегата си Юлиан Вергов, когото обвини във физическо насилие по време на снимките на сериала „Откраднат живот“ преди пет години, а сега нарече психопат и се закани да го съди за клевета. Актьорът отрече двамата да са имали интимна връзка и да й е посягал. Само призна, че двамата наистина са имали конфликт, но той е бил само вербален, защото е забелязал в телефона на дъщеря си текстови и гласови съобщения от Диана,  чието съдържание не пожелава на никой родител да чуе и види. Актрисата обаче каза, че е готова да се подложи на детектор на лъжата, за да може истината да излезе наяве.

Виктор Божинов пък имаше дългогодишна връзка с актрисата Параскева Джукелова.  „Бяхме заедно повече от 15 години. Запознахме се между „Сезонът на канарчетата“ и преди „Суламид“, признава хубавата Паци. Тя не крие, че не е привърженичка на брака и заради това двамата с Божинов не са ходили в гражданското. Двамата се радват на порасналата си вече дъщеря Калина, но преди няколко години се разделиха заради негова авантюра с тв водещата от БНТ Анна Ангелова.

Параскева не можа да преживее предателството и не му прости, дори и когато режисьорът се раздели с водещата. В името на дъщеря им двамата приключиха връзката без скандали и за щастие, днес са в приятелски отношения.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html