понеделник, 29 април 2024 г.

Взеха книжката и свалиха номерата на колата на актьора Явор Бахаров, отказал тест за наркотици

Снимка: БГНЕС

Пътни полицаи са отнели книжката на Явор Бахаров и са свалили номерата на автомобила му, след като актьорът е отказал тест за наркотици, съобщи Нова телевизия.

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка в петък следобяд. След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон.

Пошегувал се е с полицаите, че всички знаели, какво ще покаже тестът за наркотици. След това актьорът си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление.

Автомобилът му останал на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до безопасен паркинг.

Само преди около две седмици рокуратурата свали обвиненията на актьора Явор Бахаров за притежание на наркотици, каза тогава адвокатът му Любомир Таков.

Разследването е прекратено, защото количеството дрога, намерено у Бахаров, е едва 0,3 г, но примесено с тютюн. Актьорът е съдействал на полицията. Когато униформените го попитали дали има забранени субстанции у себе си, той сам я предал. Така случаят попада в графа “маловажност”, обвиненията са свалени и досъдебното производство е прекратено. Новината потвърдиха и от прокуратура.

Бахаров вече беше наказан условно, защото го заловиха да шофира след употреба на кокаин в Банско, а преди години е осъждан за хулиганство. Известният актьор беше задържан от полицията на 4 декември и отведен в районното управление.

През 2016 г. отново е заловен да шофира пиян край Созопол и е осъден условно, но изпитателният срок е изтекъл, преди да бъде спрян в Банско. През 2019 г. е наказан с пробация заради хулиганство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html