понеделник, 29 април 2024 г.

Рийз Уидърспун се развежда след 12-годишен брак

Двойката обяви, че се разделя като приятели

В съвместно изявление в Инстаграм актрисата Рийз Уидърспун и съпругът й Джим Тот съобщиха, че са взели „трудното решение“ да се разведат. „Радвахме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което създадохме заедно“, пише в съобщението им.

Новината за разлъката дойде само два дни преди 12-ата годишнина от сватбата им. „Няма драма, няма събитие или причина. Това са просто двама души, които са взели това решение с най-голяма любов и уважение към детето си“, съобщава изданието „И нюз“, като се позовава на близък на семейството. Източникът уточнява още, че раздялата е „приятелска“ и двамата ще продължават да се грижат за детето си, 10-годишния Тенеси Джеймс Тот.

Преди да каже заветното „да“ на Джим Тот, Рийз Уидърспун бе омъжена за колегата си Райън Филип, с когото са играли влюбени на големия екран. Те бяха заедно от 1999 г. до 2008 г. и имат две деца – дъщеря Ава Филип (23 г.) и син Дийкън Филип, на19 г. А с Джим Тот актрисата от „Професия блондинка“ се запознава в далечната вече 2010 г. и почти моментално стават двойка.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html