понеделник, 29 април 2024 г.

Биркан Сокулу става безсмъртен войник

Биркан си партнира с Ебру Шахин в поредицата

Цяло съзвездие обичани актьори са ангажирани в амбициозната поредица „Стогодишно чудо“.  Зерин Текиндор, Биркан Сокулу, Ебру Шахин, Джемре Гюмели и Неджип Мемили са известните имена, включени във войната.

Необичайният сюжет на проекта проследява историята на Али Тахир (Биркан Сокулу) – войник, ранен смъртоносно при сражения по време на Гръцко-турската война (1919 – 1922 г.). Преди да бъде погребан обаче, с Али Тахир се случва чудо, което го връща към живота. Цената за това е висока – мъжът никога не остарява и прекарва следващите 100 години на възрастта, на която е бил на косъм от смъртта. През 2023 г. той се подвизава под името Кемал и отчаяно се опитва да разбере причината за своето безсмъртие. Единственият, който знае тайната на Кемал, е неговият приятел Тургут (Неджип Мемили). Двамата се запознават, докато Тургут е още дете.

58-годишната Зерин Текиндор влиза в образа на Сюрея – лелята на успешната адвокатка Харика (Ебру Шахин), която поема грижите за нея след смъртта на родителите й. В преследване на своята мечта да напише първия си роман Харика предприема пътуване, по време на което се запознава с Али Тахир/Кемал. Харика търси вдъхновяваща история за дебютната си книга, а Кемал копнее да сподели своята, за да открие отговори на дългогодишните си въпроси.

29-годишната Джемре Гюмели (Джансу от „Не пускай ръката ми“) ще пресъздаде героинята на Зерин в младостта й.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html