понеделник, 29 април 2024 г.

Къванч Татлъту в романс със Серенай Саръкая

Обичаните актьори са двойка на екрана

Звездите на турското кино  Къванч Татлъту и Серенай Саръкая са двойка в дългоочакваната криминална сага „Семейство“. Тя направи своята премиера в турския ефир в началото на март и оправда прогнозите за висок зрителски интерес към нея. Причината за това е повече от ясна – актьорите, които играят главните роли в проекта. Последната изява в телевизионна продукция на Серенай до момента бе в психологическия трилър „Божествено“ през 2018 г., а на Къванч – в драматичната поредица „Ирония на съдбата“ през 2019-а.

През последните години и двамата обичани артисти предпочетоха участията в интернет сериали и рекламни видеоклипове. Сега, срещу солидни хонорари, те се превъплъщават в образите на Аслан – собственик на нощен клуб и син на влиятелна фамилия, и Девин – амбициозна и решителна психоложка. Двамата се запознават по време на самолетен полет от Измир до Истанбул и въпреки коренно различните си възгледи за живота, се впускат в бурен романс с непредвидими последствия.

Първият епизод на сериала вече достигна близо 10 млн. гледания в YouTube, а моделът на провокативния тоалет, с който героинята на Саръкая се появява във втората серия, е разпродаден само за една вечер. На фона на огромния интерес към продукцията, надхвърлящ пределите на Турция, създателите й остават категорични, че тя ще продължи само 30 епизода и няма да има втори сезон. Това е и едно от условията, които Татлъту поставя, за да се включи в нея. Първоначално поредицата е запланувана като римейк на американския хит „Семейство Сопрано“, а като основна двойка са спрягани Ибрахим Челиккол и Йозге Йозпиринчджи. Впоследствие сценарият е променен изцяло и образите на Аслан и Девин са поверени на Къванч и Серенай. Психоложката Девин винаги се опитва да промени живота на околните в положителна насока. Решителна жена, бореща се сама с превратностите на съдбата, и готова на всичко, за да защити сестра си Ямур, която попада в неприятности. Срещата с Аслан, който също като нея е израснал, без да получава искрена обич в семейството си, и неочакваната любов, която се заражда между тях, ще се окаже повратна точка за младата психоложка.

Къванч Татлъту е в ролята на Аслан Сойкан – той е главата на семейство Сойкан и въпреки душевните рани, които близките му нанасят, се стреми с всички сили да спаси фамилния бизнес. Той е остроумен и забавен, а запознанството с Девин ще пренареди всички приоритети в живота му.

Милиони фенове на сериала смятат, че Серенай е много подходяща за ролята на Девин. Героинята й е много умна, смела, непокорна и черпи силата си от собственото си сърце. Зрителите не спират да коментират начина, по който играе красавицата. В сцените на Серенай с Къванч тя сякаш говори с него в реалния живот все едно няма камери, отбелязват те.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html