понеделник, 29 април 2024 г.

Тино от „Сървайвър“ въртял любов с щерката на Ваня Щерева

Снимка: бТВ

Таня Методиева за в. „Галерия“

Певецът Кирил Хаджиев – Тино, чиято звезда изгря в музикалния формат „Гласът на България“, а сега зрителите следят изкъсо в приключенския формат „Сървайвър“, отскоро се носи на крилете на любовта. Връзката му е обвита в мистерия, подобно на миналите му авантюри, най-интересната от които е с дъщерята на актрисата Ваня Щерева – художничката Мила Роберт, узна „Галерия“.

Двамата се запознават малко след като става разпознаваем на малкия екран. Мила споделя, че е влюбена в гласа и излъчването му, но по-късно хлътва далеч по-здраво. Тя е причината отношенията помежду им да се развият – придружава го на участия, води го в ателието си в сърцето на София, разпускат с разходки и разговори под открито небе. Това, което стопира любовта, е буйният нрав на блондинката. Въпреки дрязгите решават да се разделят като приятели и да запазят добрия тон помежду им. По женски Роберт прилага трик.

Посвещава му песен, става дума за парчето „Такт“. „Аз съм сама в своята глава, а ти си така – добре с твойта жена. Тя е далеч, но пак си е с теб. И аз съм далеч, но пак си си в мен…

Не мога да спра да чувствам тъга, че пак си мълча. Боли ме за теб, любим мой естет. Вярвам, че пак ще се слеем в такт“, гласи част от посланието й. Това обаче не повлиява на любовните нагласи на музиканта.

Той се фокусира върху кариерното си развитие, залагайки на ход, различен от досегашните му – да търси слава. Това е и първата причина да подаде документи за формата на Би Ти Ви. Макар да не е спортна натура, Тино винаги е бил дисциплиниран. Издръжливостта пък е най-доброто качество, което притежава. Преди снимките в Доминикана се поставя на строг хранителен и тренировъчен режим, като това ясно личи и по фигурата му. За хората, които виждат Кирил всеки ден, той е слабо момче, което не парадира с зашеметяваща визия. Не това забелязват зрителите на предаването, които дадоха зелена светлина на ласкавите коментари още при появата му.

Тино прогнозира, че ще има успех във водните битки. Това е така, защото край вълните се чувства на сигурно място. Малцина знаят, че гмуркането е голямата му страст като по него се пали преди няколко години. Посвещава много от времето си любителски да опознава дълбините и уговаря курс за водолаз, преди да отпътува за Карибите. Ако всичко се развие по план и след няколко месеца младокът се завърне у нас, по възможност с победа и награда от 100 000 лева, той ще стартира начинанието отново, този път като професионалист.

Любовта към водата датира от детска възраст. Тино е родом от Варна и израства край брега. Като тийнейджър опознава големия град с велосипеда си – друго хоби, което успява да практикува и в столицата.

В малкото свободно време, с което разполага, се забавлява със стендъп комедии.

Обожава родните таланти, но е голям привърженик на имена от световната сцена. Сам признава, че следи гостуванията на чужди артисти у нас и е сред първите закупили билети.

Последния си рожден ден празнува в столично заведение. Отива там с приятели, същите разказват на посетителите и вечерта завършва с торта от феновете. „Много хора ме изненадаха. Сред подаръците има и плоча. Най-хубавият подарък през годините са преживяванията – най-често под формата на билети. Най-любимо ми е да ходя на концерти и стендъп“, коментира той в едно от интервютата си.

Сред любопитните факти около твореца е, че не обича да го викат по име.

Обожава псевдонима си. „Когато бях на 16, се запознах с първата ми приятелка. Нейното братче тогава беше на 3 годинки и незнайно защо отказваше да ме нарича Кирил, а ми викаше Тино. А оттам и всички други започнаха, и си остана така. Стигна се дотам, че вече направо се представям така. А и ми харесва, от дете нещо в идеята за прякор ме привлича“, казва още той. След „Гласът на България“ желанието му се затвърдява и днес той е много по-познат като Тино, отколкото като Кирил.

Най-големият му успех е песента „Мисъл“, по музика на Александър Асенов и аранжимент на Виктор Добрев. Проектът генерира близо 100 000 показвания в Ютюб през 2020 година и оттогава оглавява личната класация на варненеца. Следващия му проект ще бъде представен след финала на „Сървайвър“.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html