четвъртък, 2 май 2024 г.

Инспектор Найденов от „Пътят на честта “ Юлиян Балахуров описва живота си в моноспектакъл

Въпреки разочарованията, актьорът продължава да вярва в любовта

Ивета Петрова за в. „Галерия“

Актьорът Юлиян Балахуров, станал популярен на зрителите с ролята си на инспектор Найденов от сериала „Пътят на честта“, представи авторския си моноспектакъл „Жените доТук“. Представлението обра аплодисментите на публиката в Лом и ще се играе скоро и на софийска сцена. Събитието е организирано с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.

В сцена от постановката

Юлиян не се плаши да играе в моноспектакъл, който е истинско предизвикателство за всеки актьор, който така може да разкрие най-добре своята душевност. Да бъде самият себе си. Да излее душата си. „Ние, актьорите, сме свикнали да бъдем други образи, да влизаме под кожата на други типажи. Но именно това ни прави уникални. Да бъдеш себе си, чрез образа на друг персонаж. Животът ми е съвкупност от приключения, търсене и следване на инстинкти. Автор на моноспектакъла ми съм аз.

Всичко в него е достоверно и е част от моята откровена житейска история. Въпреки заглавието, аз не съм с жените дотук! Продължавам да обичам, да харесвам и търся любовта. Това е просто пречистващ период, в който осъзнавам грешките си, действията си и миналото. Сега гледам напред и очаквам новата си любима. Няма да спра да търся Нея! Тя е някъде там“, разказва Юлиян. Режисьор на спектакъла е младият талантлив режисьор Димитър Стефанов, с когото ги свързва искрено приятелство станал свидетел и на повечето връзки на Юлиян. Той неведнъж е бил и коректив във  взаимоотношенията му, защото го познава като брат.

Иначе последното голямо телевизионно участие на Балахуров е в сериала на „Нова телевизия“ „Пътят на честа“. Там той изигра инспектор Найденов от ГДБОП. „Прекрасен екип, успешна роля, професионални колеги и добро отношение. Жалко, че не го продължиха“, обяснява актьорът, който чака следващите си роли в нови проекти.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html