понеделник, 29 април 2024 г.

Майката на Арън Картър, твърди че той е убит

Певецът имаше лоши зависимости

Певецът Арън Картър, който имаше връзка с нашенка, дълги години се бори със своята зависимост към наркотиците, като мнозина подозират, че именно дрогата е станала причина за трагичния му край. Сега обаче неговата майка Джейн Картър поиска смъртта му да бъде разследвана като убийство.

През ноември миналата година 34-годишният Арън бе открит мъртъв във ваната на дома си. По-рано тази седмица майка му Джейн публикува в социалните мрежи смущаваща поредица от кадри, заснети в банята на сина й минути след смъртта му.

„Все още правя опити да предизвикам истинско разследване за смъртта на моя син Арън Картър. Искам да споделя тези снимки от лобното му място с всички вас, защото съдебният лекар ги отписа и сметна кончината му за случайно предозиране с наркотици. Властите никога не са разследвали местопрестъплението в дома на Арън заради наркотичните му зависимости в миналото. Вижте снимките. Те не са направени от полицаите, на униформените са позволили на външни лица да влязат в къщата, въпреки, че се появи информация за възможно убийство“, сподели майката в социалните мрежи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html