понеделник, 29 април 2024 г.

Настъпва астрологичната нова година – предстоят много промени

Хороскопът за март 2023 година предвижда първата декада на месеца да бъде доста благоприятна, което ще позволи на мнозина да направят положителни промени в личния и професионалния си живот. През първата седмица на март Луната е във фаза на растеж и това ще улесни начинанията и запознанствата. Месецът е подходящ за започване на любовни отношения и е благоприятен за проява на романтика. Меркурий преминава през Риби, склонявайки ни към чувственост и нежност. Въпреки това в личните отношения можем да изпаднем в заблуда. Замъгленото мислене, собствените фантазии няма да ни позволят обективно да оценим връзката, да анализираме нейната перспектива, пише в. „Галерия“.

Меркурий влиза в знак Риби

Този знак ни прави по-искрени, но ще ни принуди да крием и чувствата си. Ако не искате това да се отрази негативно на личния ви живот, демонстрирайте открито отношението си към партньора, особено преди 8 март 2023 г. Отделете време за планиране на празника, купуване на подаръци. Периодът е благоприятен за предприемане на пътувания, съвпадът на Слънцето и Уран в началото на месеца обещава неочаквани приятни изненади и събития. Първата декада на месеца е благоприятна за хармонизиране на отношенията. Добре е сега да обърнете внимание не само на партньора си, но и на други роднини, деца, родители. Обърнете внимание и на здравето си.

Нови правила и ограничения

Ингресията на Сатурн в Риби носи промени в областите, които отговарят на знака. Например кино, музика, медицина, фармацевтика, религия и други. След

пълнолунието, което ще настъпи на 7 март активността и енергията ще намалеят, което ще се отрази на настроението на хората. Очаква се спад на жизнения потенциал през втората декада на месеца поради квадрата на Меркурий, Слънцето и Марс. За мнозина това може да доведе до отслабване на имунитета, увеличаване на инцидентите, нараняванията, конфликти. Ще се увеличи агресивността и нежеланието за изпълнение на задълженията.

Слънцето ще премине в Овен

В края на месеца повечето хора ще почувстват прилив на сили, творческо вдъхновение, ентусиазъм. Периодът е подходящ за промени в живота. Енергиите на Овена ще се появят много ясно. Хората ще искат да покажат на какво са способни, да споделят своите оригинални идеи в личен, творческия и бизнес план. Приятелските и бизнес контакти се подобряват и разширяват. Освен това този период се характеризира с импулсивност, прибързаност, така че понякога се сдържайте, за да помислите дали правите всичко правилно.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html