понеделник, 29 април 2024 г.

Седеф Шахин се стопи с двайсет килограма

Често е критикувана заради многото пластични операции, които си прави

Изумителна промяна претърпя талантливата актриса Седеф Шахин, която през последните години отслабна с близо 20 кг. Тя често получава критики заради драстичната промяна във външността си, постигната чрез поредица от пластични операции и хранителни режими, благодарение на които днес изглежда почти неузнаваемо.

През 2011 г. тя вдъхва живот на противоречивия образ на разглезената и емоционално нестабилна Джансу от хитовата драматична поредица „Огледален свят“. По това време тя е само на 19 години, но зад гърба си вече има богат опит пред камера и впечатлява публиката с убедителното си изпълнение на специфичната роля.

След участието си в един от най-популярните и обичани турски сериали и неговото продължение – „Пътят на Емир“, Седеф е обсипвана от предложения за нови професионални изяви и записва името си в редица успешни проекти за голям и малък екран, сред които историческата сага „Възкръсналият Ертурул“. През настоящата година тя е част от актьорския състав на драматичната филмова лента „Желязната дама Неслиджан“, проследяваща житейската история на жена, която се бори с тежко онкологично заболяване, но въпреки това не губи своята надежда за възстановяване.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html