понеделник, 29 април 2024 г.

Има ли Володимир Зеленски двойник (ВИДЕО)

Световните лидери често са заобиколени от истории не само за техните навици и личен живот, но и за тайни, които винаги интригуват обществеността. За редица световни лидери се носят слухове, че имат двойници, които се явяват вместо тях на срещи. За Владимир Путин се носи не само слух, че има двойник, но и че дори не присъства на събития или церемонии. Упорито се говори, че руският президент използва система за видео монтаж.

Украинският президент Володимир Зеленски, от друга страна също е в полезрението на обществеността от година, но сега медиите имаха възможността да разкрият неговия двойник.

В интернет се разпространяват снимки и видео като доказателство за съществуването на двойник на украинския президент. Милиони потребители видяха  „тайният двойник“ по погрешка се е появи по полската телевизия, очевидно облечен в същите дрехи като президента.

Други публикации показват същия човек на заден план по време на посещението на президента на САЩ Джо Байдън в Киев миналата седмица.

Украинските власт твърдят, че въпросният мъж всъщност е личният му бодигард Максим Донецк, който е бил шеф на екипа по сигурността на президента от май 2019 г. Но остават редица въпроси, като например защо е облечен по същия начин, защо не е попаднал в обективите на камерите досега, предвид очевидната прилика между него и президента? Както и редица други.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html