неделя, 5 май 2024 г.

Мерт Рамазан Демир не вярва в любовта

Красавецът няма гадже от доста време

През последните месеци младият талант Мерт Рамазан Демир се утвърди като един от новите любимци на почитателите на турски поредици. Ролята на заможния наследник и непоправим плейбой Ферит в семейната сага „Рибарче“ за отрицателно време нареди чаровника сред най-обсъжданите артисти в родината му и осезаемо засили медийния интерес към него.

В свое скорошно интервю за турското издание на списание „ВОГ“  звездата на най-рейтинговия сериал в южната ни съседка през последната година направи любопитни признания. Относно романтичните отношения той разкрива, че би искал да има партньор в живота, с когото да му е приятно да прекарва времето си, както и да се опознаят много добре. „Не вярвам в любовта“, отсече той.

Неотдавна турските медии преписаха на Демир връзка с привлекателната Айше Фатма Асланпай, но тя побърза да отрече подобни твърдения. Актьорът бе замесен и в слухове за любовна афера с екранната му партньорка в „Рибарче“ Афра Сарачолу. Двамата обаче често изтъкват, че ги свързва единствено силно и дългогодишно приятелство.

Мерт Рамазан Демир е най-малкият от петима братя в семейството на бизнесмен и домакиня. В младежките си години той обмисля спортна кариера и тренира усърдно футбол и баскетбол, но осъзнава, че актьорството е истинската му страст. Дебютът му пред камера е през 2019 г., звездата му обаче изгрява три години по-късно, когато е ангажиран с главната мъжка роля в „Рибарче“. Наскоро актьорът получи много високи оценки за представянето си във фантастичната интернет поредица „Шахмаран“, в която партнира на именитите си колеги Бурак Дениз и Серенай Саръкая.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html