четвъртък, 2 май 2024 г.

Васил Драганов звънял по десет пъти на ден от ревност

 

Според обвиненията Васил Драганов системно тормозел бившата си

Скандалът между актьора Васил Драганов и жена му Андреа се разраства със страшна сила, пише “Галерия”.  Звездата от „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“ хвърли бомба в национален ефир с разкритието, че бившата му го е изоставила с двете им деца и в момента е „бременна от квартален кебапчия“. Драганов се оплака още, че Андреа е подала жалба, че е упражнил насилие върху нея. „Стигна се до съд, сестра й беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен“, повдига завесата над семейната война екранният Радко Чеканов от „Столичани в повече“.

Семейството в щастливите си дни с двете им деца Любов и Давид

Бившата вече госпожа Драганова не му остана длъжна. С дълъг пост в социалната мрежа тя представи своята гледна точка. Андреа твърди, че е физически и психически малтретирана в продължение на години. „Премълчавах всичко от любов към децата си и към съпруга, който на моменти „превърташе“ и ставаше друг човек, когото не можех да позная. Повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни“, разкрива още тя. По думите й тя била принудена да напусне семейното жилище, а децата били скрити от Васил и тя не ги видяла повече от година. „В мъчителните месеци, които последваха, докато аз се разкъсвах вътрешно и правех всичко, за да ги видя, те бяха обект на непрекъсната манипулация, че съм ги изоставила, защото не съм добра и не ги обичам. Лъжи!. Моля се само Любов и Давид, с които отново имам връзка отскоро, някой ден да разберат мотивите ми да говоря днес и ще ми простят за това, че разказах семейните ни тайни“, обяснява Андреа.

Зад журналистката й застанаха и колегите й от сайта tribune.bg. В материал по темата Наталия Габарева подробно описва ада, в който се е озовала Драганова. Според нея Васил звънял на жена си по десет пъти на ден от ревност. „Тя започна да пуска камерата, да показва къде е и с кого е – за да докаже, че е в редакцията. После започна да плаче – все по-често и по-често. Един ден телефоните й изчезнаха – и личният, и служебният. Страшно засрамена ми се обади от телефона на детето, че мъжът й ги взел и отишъл да играе представление в провинцията. Усещах колко е унизена да ми признае, но той я беше оставил без опции да комуникира и работи. Една сутрин се събудихме и осъзнахме, че „Андреа“ е писала неграмотни цинизми под публикации на политици в социалните мрежи. Разбира се, нямаше как да е Андреа – тя няма подобни думи в своя речник. Въпреки това започна да трие, да се самоунижава и да се извинява, само и само да не признае това, което всички разбрахме – че друг човек беше взел за пореден път телефона й с цел да я злепостави и изложи“, пише още Наталия Габарева.

Приятелки на бившата жена на актьора също споделиха, че всички думи на Васил са долна лъжа. „Той е насилник и само защото е добър актьор никой дори и не подозира какво чудовище е. Да баща е, но след всичко което ти причини, той не заслужава и това прозвище. Отвратена съм от всичко това“, пише нейната приятелка Емиля Брадфорд.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html