понеделник, 29 април 2024 г.

Братът на убитата Евгения: Напъхали са сестра ми в куфара като животно

Снимка: БГНЕС

Продължава делото за убийството на Евгения Владимирова, чийто труп беше открит напъхан в куфар. Обвиняем е съпругът й Орлин, който е подпомогнат от баща си за да укрие тялото на Евгения. Двамата, първоначално правят пълни признания, а после се отричат.

на днешното заседание на съда, братът на жертвата направи емоционален анализ на станалото: „Не знам как човек 1,70м. висок влиза в куфар. Не са могли да я напъхат и са я смазали като животно. Това заяви пред съда Николай Чорбанов, цитиран от 24 часа.

33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021г, а месец по-късно бяга задържани по обвинение в убийство съпругът Орлин Владимиров и баща а му Пламен Владимиров.

На днешното заседание бяха разпитани братът на Евгения – Николай и Габриел Димитров – мъжът с когото тя е имала авантюра от лятото на 2021г.

„Той е психопат, не изразява емоции, не се кара, не е имал смелостта да се разбере с нея“. Така братът на Евгения описа Орлин.

А за бащата на Орлин каза, че е алкохолик, който бил предсрочно пенсиониран от ДАНС заради системна злоупотреба с пиенето.

Николай разказа още, че бил свидетел на това как Орлин и Евгения са се карали къде да ходят на почивка, не я подкрепил когато я оперирали от щитовидна жлеза, а през април 2020г. я изгонил от вкъщи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html