неделя, 5 май 2024 г.

Том Сайзмор е в болница в критично състояние

Актьорът е получил мозъчна аневризма и лекарите се борят за живота му

Том Сайзмор, известен с ролите си в „Спасяването на редник Райън“, „Жега“, „Родени убийци“, „Роден на 4 юли“ и други, се намира в болница в критично състояние след мозъчна аневризма, предадоха медиите отвъд океана.

Мениджърът на Сайзмор Чарлз Лаго потвърди лошата новина пред списание „Пийпъл“. Той определи състоянието на актьора като „ситуация на изчакване“. Семейството на 61-годишния Сайзмор е наясно и е в постоянен контакт с лекарите.  Артистът е колабирал в дома си в Лос Анджелис около 2 часа сутринта в събота и е получил мозъчна аневризма, твърди сайтът за знаменитости ТМЗ.

Сайзмор е номиниран за наградата „Златен Сателит“, отличието на Гилдията на актьорите и „Златен глобус“. Той имаше проблеми със закона по време на снимките на „Родени убийци“ през 2003 г. когато 11-годишната тогава актриса Кирстен Пайк твърдеше, че актьорът я е докосвал сексуално. Пайк играе дъщеря му, като в една от сцените сяда в скута му.

Бившата актриса съди актьора за 3 милиона долара през 2018 г., твърдейки, че Сайзмор й е причинил трайни увреждания, включително посттравматичен стрес и пристрастяване към наркотици и алкохол. Сайзмор отрече обвиненията, а съдът в Юта отказа да образува дело.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html