неделя, 5 май 2024 г.

Баян от „Войната на буквите“ крие връзка с колежка

Актьорите рядко споделят общи снимки

Гаджето на екранния Баян от „Войната на буквите“ Даниел Върбанов – Александра Лашкова също участва в поредицата, като изпълнява ролята на Макрена. Двамата са колеги от Театралната академия и са абсолвенти в класа на проф. Атанас Атанасов. Влюбените първо се сприятеляват, а по-късно показват чувствата си един към друг и от две години са неразделни, пише “Галерия”.

Даниел е категоричен, че връзката им е доста сериозна и отдавна я е запознал с родителите си. Баща му Венцислав Върбанов, бивш министър на земеделието в правителството на Иван Костов, много харесва момичето.

Екранният Баян пръв афишира връзката. За нея знаят всичките им приятели и познати, но не искат да публикуват общи снимки. Разбира се, не защото искат да обвият любовта си в мистерия, а заради коментарите и общата им работа в сериала. „Галерия“ научи, че Александра дълги години била отдадена на голямата си страст – художествената гимнастика.

Александра била отдадена на спорта

Плановете й се променят преди няколко години, преди да попадне в НАТФИЗ. Стъпка, за която не съжалява – от една страна се потапя в света на изкуството, а от друга – среща голямата любов в лицето на Даниел. В официалните профили, които Лашкова поддържа има десетки снимки, запечатали част от тренировъчния процес в миналото. Не е ясно обаче какво я отказва – желанието да стане актриса или спортна травма, която прекъсва кариерата й. Заявката й да играе на сцена е категорична, а блестящата и усърдна подготовка я отвежда в класа на проф. Атанас Атанасов. Във „Войната на буквите“ Александра има двоен образ – на мъж и на жена. Прикритието буди любопитство, а превъплъщението й е описано от мнозина като отлично. Вероятно помощ в подготовката среща от Даниел, който според гилдията един ден ще се нареди до най-големите имена в родното кино и театър. В сериала Лашкова си партнира с Теодора Духовникова, Захари Бахаров, Деян Донков, Климентина Фърцова и др.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html