петък, 3 май 2024 г.

Толгахан Сайъшман е в болница след бойна сцена

Неприятен инцидент сполетя популярния турски актьор Толгахан Сайъшман, който в момента изпълнява главна роля в историческата поредица „Хайредин“. 40-годишният хубавец е пострадал сериозно при заснемането на екстремна бойна сцена и е хоспитализиран в болница. Той е получил порезни рани на ръката и фрактура на глезена. Според разпространяваните в турската преса новини състоянието на обичания артист е стабилно, но лечението му все още продължава, а снимките на проекта са преустановени за няколко дни.

Със съпругата си Алмеда и децата им Ефехан и Алина на снимачната площадка на „Хайредин“

С участието си в историческата сага, която е продължение на хитовата продукция „Барбароса: Мечът на Средиземноморието“, Толгахан се завърна на телевизионния екран, след като за известно време се бе отдал предимно на проекти за голям екран. За да се подготви за отговорната роля на Хайредин Барбароса, Толгахан преминава през специализирани обучения по бойни изкуства, фехтовка и езда.

Негова партньорка в сериала е ослепителната красавица Мелиса Дьонгел. Участието в романтичната комедия „Почукай на вратата ми“ я превърна в истинска звезда в родината й, но през лятото на 2021 г. младата актриса сподели публично шокиращи признания, че е била сексуално малтретирана от баща си, който в момента излежава 15-годишна присъда.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html