вторник, 30 април 2024 г.

Тийнейджърка забърка Кубрат Пулев в нова афера

Момичето стана за смях в мрежите заради необмисленото видео

Тийнейджърка, опитваща се да се популяризира в Тик-Ток като Никита, забърка Кубрат Пулев в нова афера, пише “Галерия”. Преди броени дни боксьор №1 у нас сподели, че е станал татко за втори път на момченце, носещо името Спартак. Според запознати майката е отново Розали, която по-рано му роди дъщеря – Христина.  В тв ефир, той категорично отказа да коментира личния си живот и по-специално настоящата си половинка. Малко след откровенията, близки издадоха, че дамата на сърцето му е по-млада и тъмнокоса.

Романтичната наздравица

Поради големия интерес – споделяне и харесване в мрежата, видеото с Кобрата успя да влезе в класацията за най-гледани. Това, разбира се, не е убягнало на момичетата, мечтаещи за бърза слава. Млада девойка, с едва 12 000 последователи, публикува компрометиращ боксьора клип. Той започва с обща снимка – вероятно тя го е видяла и помолила за фото спомен. След това обаче тийнейджърката Никита, публикува кадри – на скъпи чанти и бижута, аксесоари на световноизвестни марки, видео от няколко секунди, на което самата тя шофира лъскав автомобил марка „Порше“, а след това и мистериозен мъж. Уловила е още романтична наздравица, морски пейзажи от екзотични дестинации в чужбина и куп скъпи подаръци.

Част от заснетите подаръци

Момичето в действителност има сходства с описанието, но мнозина заподозряха, че ходът й е чиста доза пиар на гърба на спортиста. Това провокира и критичните, дори обидни коментари. Някои от хейтърите дори попитаха:“Кобра, детето кога порасна толкова“, а сред мненията се нареждат: „30 години не са чак толкова много“, „Много са важни подаръците, а ако ги нямаше тях“, „Андреа няма да е доволна“, „Важното е, че показа защо си с човека“, „На колко си…“.

Разбира се, Кубрат не е коментирал нищо по случилото се, най-малкото защото би било обидно да се принизи на ниво инфлуенсърство. Бившата му приятелка Андреа – също запази мълчание. Видеото обаче не спира да се разпространява, като последно наброява близо 20 000 харесвания.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html