петък, 3 май 2024 г.

Ани Салич кани Цацаров в „Капките“

Водеща е от почти 25 години

Любителите на едно от най-емблематичните и гледани предавания в българския ефир „Като две капки вода“ бяха изненадани от любопитната вест, че известната новинарка от Нова тв – Ани Салич, ще е негова водеща. Разбира се, тя ще си партнира с дуото Димитър Рачков – Герасим Георгиев – Геро. Оказа се, че журналистката всъщност ще води благотворително специалното издание на шоуто, което ще се казва „Като две капки вода за всяко дете“. Тя е позната като човек, който се включва в много каузи, особено свързаните с децата на България. От години освен с журналистика се занимава и с благотворителната кампания Game Changers – Промяната. Водещата е един от „Достойните българи“ от големия проект на „24 часа“ и е посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2007 г. Екранният й партньор – Николай Дойнов, пък ще бъде част от журито. Минисезонът ще се излъчи три вечери – на 12, 13 и 14 февруари, и ще се реализира съвместно с УНИЦЕФ България.

Селфи на една щастлива майка с децата си – Ани с Лазар и Хана

Колегите на Ани издават, че тя няма търпение да стартира формата, който тръгва буквално до дни. Салич сияе от щастие, усмивката не слиза от лицето й, нямало и следа от някаква нервност в действията й. Но за това си има и още една причина – носена е на крилете на любовта, пише “Галерия”. Както стана ясно миналото лято, тв водещата живее с бившия главен прокурор Сотир Цацаров и те вече не крият връзката си. „Ани заслужава да бъде щастлива, тя е много добър човек“, каза наш източник от нюзрума на Нова и сподели, че колегите й се надяват да видят новия й любим на лайфовете в залата.

Двамата бяха изловени с папарашки снимки от летището и самолета, в който пътуваха за остров Корфу на почивка през юли миналата година. За възможни по-лични отношения между тях стана ясно най-малкото заради откровението, което направи в своя Фейсбук профил още май месец, където в полето за семеен статус тя вписа „във връзка“. При всички случаи беше очевидно, че 53-годишната журналистка е открила любовта повторно и отношенията с човека до нея са преминали в сериозен етап, щом за пръв път си позволява да разкрие интимни подробности в любовен план след развода с бащата на децата й Бранко Салич.

Ани Атанасова Валеова, както е името на водещата на новините, още преди няколко месеца е запознала двете си пораснали деца със своята настояща изгора.

Синът Лазар, който е 23-годишен, завършва в Холандия, учи изкуствен интелект. Той е IT-специалист и според негови приятели бил много напреднал, даже някои го определят за гений. Дъщерята Хана пък е 16-годишна тийнейджърка, учеше в Италианския лицей още от детската градина, а след 7-ми клас бе приета в Американския колеж. За отглеждането на децата си Ани е благодарна на майка си Златка, която дори напуска работа, за да се захване с отглеждането им и така да й помогне, вместо да гради кариера с убийствен график.

Емблематичната водеща се разведе окончателно със съпруга си Бранко Салич преди около пет години, като преди това имаха мнoгo paздeли и cъбиpaния. Ани се хвалеше, че по време на вpъзĸaтa им Бранко oбичaл дa я глeзи, ĸaтo зa eдин oт poждeнитe й дни й пoдapил нoвa ĸoлa. Освен това той й пoднacял вcяĸa cyтpин ĸaфeтo в лeглoтo и oбичaл дa й пpaви poмaнтични изнeнaди. Споровете между тях били най-вече за възпитaниeтo нa дeцaтa. Πpичинaтa зa paзвoдa им oбaчe така и не стана ясна. Факт е обаче, че пpeз гoдинитe на Бранко ca пpипиcвaли мнoгo извънбpaчни вpъзĸи cъc зacyĸaни мaдaми.

Ани е завършила езиковата гимназия в Благоевград и младежките й години преминават в компанията на още четири приятелки, с които имат какви ли не лудории. От 1988 г. живее в столицата. Заради скандалите с бившия си съпруг, непрекъснатите събирания и раздели, не се чувствала напълно щастлива, затова след новата любов, която е кацнала на рамото й, журналистката изглежда напълно преобразена.

Цацаров със семейството си – съпругата Меглена и дъщерята Диана

Сотир Цацаров, колкото и да изглежда сух заради постовете, които заемаше, познаващите го добре твърдят, че той е мъж със страхотно чувство за хумор – качество, което търси всяка една жена в партньора си. Галантността му също не е скрита, а това било много важно.

Пловдивчанинът е в процес на развод със съпругата си Меглена, която е нотариус. Много е възможно и официалната им раздяла вече да е факт. Двамата имат дъщеря Диана, която преди пет години завърши с отличие Юридическия факултет на Алма Матер. Раздялата няма как да не се отрази на доскорошното семейство, но понякога животът предлага и подобни изпитания. Двамата влюбени се твърди, че вече обитават семейно гнездо. Иначе Ани има къща в село Рударци, а Цацаров живее в столичния квартал „Бъкстон“, но според запознати е оставил жилището на жена си.

Маститият юрист сега е загърбил 25-годишното си хоби да прави макети на самолети – страстта му днес е насочена към тв водещата. Колекцията му наброявала десетки копия, които лично майстори – така си успокоявал нервите. Той притежавал цяла серия от руски и съветски модели на МиГ, както и изтребители от Втората световна война. Изработването на едно копие му отнемало около месец време. Освен това той живо се интересувал от историята – особено на Балканите. В прокуратурата са го наричали най-четящият прокурор. Ясно е, че книгите ще са обща страст на влюбените – и двамата имат богати библиотеки.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html