неделя, 5 май 2024 г.

Салма Хайек за малко да умре, докато прави стриптийз

Салма Хайек разкри пред Ей Би Си, че Чанинг Тейтъм, с когото си партнират в последната част от поредицата на Стивън Содърбърг – „Mагическият Майк“, едва не я убил неволно, докато двамата правят сриптийз.

Еротичният танц на артиста в скута й се оказал истинско изпитание за красавицата от ливанско-мексикански произход. Режисьорът не искал от Салма просто да си седи на стола, а да се включи в палавата игра.

За целта се наложили здрави тренировки в залата, за да съумеят Хайек и Тейтъм да усвоят изготвената за тях сложна хореография. Именно на тежките репетиции се случил инцидентът. Злополуката е щяла да се случи понеже колегата й я държал за панталоните, които бавно тръгнали да се изхлузват, и той започнал да я изпуска. Проблемът бил, че тя не можела да си спомни дали носи бельо под тях. Така че вместо да сложи ръце на земята, за да се предотврати падането си, носителката на награда „Еми“ предпочела да ги използва, за да задържи свличащата се от тялото й дреха. Е, всичко се разминало само с уплаха.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html