петък, 3 май 2024 г.

Фарук от „Завинаги“ вдигна тайна сватба

01- След година и половина двойката узакони връзката си

Един от най-обичаните турски актьори и изпълнители – Йозджан Дениз, се ожени на тайна сватба за любимата си Самар Дадгар. Това стана ясно чак след като иранската дизайнерка пусна снимки в своя Инстаграм профил. Така тя сложи край на спекулациите, които няколко дни вървяха в турската преса, че звездата може би е узаконил връзката си, но нямаше нищо черно на бяло за това събитие.

Иранката придружи снимките и със следното романтично послание: „Избрах теб и винаги ще те избирам, без прекъсване, без никакво съмнение, ще продължа да те избирам и в 100 живота във всяка реалност. Винаги ще те откривам, съпруже“.

Вече са законна двойка

Самар е с 23 години по-млада от своя съпруг, двойката се среща от година и половина. Според материали в турските издания майката на Дениз не одобрява своята снаха и това е причината церемонията да се проведе в пълна тайна. Според известна журналистка Йозджан е започнал афера със Самар по време на брака си с Фейза Актан, майка на единствения му син Кузей.

Турската преса твърди, че двойката се е оженила на 20 януари 2023 г. На скромна церемония в дома на Йозджан в Зекериякьой. На сватбата са присъствали само брат му и най-близките им приятели, след което младоженците са заминали на меден месец в Дубай. Твърди се също и че Йозджан и Самар очакват дете.

Това е трети пореден брак за Йозджан Дениз, който премина през бурен развод с майката на неговия син Фейза Актан, с която вдигна сватба през 2018 година. След раздялата Фейза заведе дело за тормоз срещу знаменития си съпруг. Скоро след това Йозджан Дениз се влюби Самар Дадгар и бе оправдан от турските магистрати.

Кадрие – майката на екранния Фарук от хитовата турска поредица „Завинаги“, заяви наскоро в свое интервю: Нека Йозджан чуе това! Не искам да се жени. Вече има едно дете. Пожелавам щастие на приятелката ти, но трябва ли да седнете на сватбената маса? Може би тя го иска, но аз не я искам. Въпреки гнева на своята свекърва, щастието на Самар остана непомрачено и тя публикува фотос в социалната мрежа, за да демонстрира венчалната си халка с огромен диамант.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html