неделя, 5 май 2024 г.

Марго Роби отказа да се развежда

Красавицата е щастлива с половинката си Том Акърли

Марго Роби се появи със съпруга си Том Акърли на двойна среща със супермодела Синди Крауфорд и нейния мъж Ранди Гербер. Австралийската звезда не беше снимана с мъжа си от месеци, а скоро беше на публично събитие без брачна халка. За това се появиха слуховете, че в брака на красавицата има проблеми и че тя е пред развод.

Нищо подобно! На папарашките снимки 32-годишната звезда от „Вълкът от Уолстрийт“ изглеждаше в отлично настроение в компанията на своя възлюбен Том Акърли, който е филмов продуцент и с добрата си приятелка Синди Крауфорд и съпруга й. Двете семейства бяха забелязани да се отправят към кафе „Хавана“ в Малибу, любимото заведение на много знаменитости.

Синди е омъжена за 60-годишния Ранди от 1998 г. и бракът им е един от най-стабилните в света на шоубизнеса. Марго и Том пък сключиха брак през 2016 г., три години след като любовта им пламна на снимачната площадка. Том тогава работеше  като асистент-режисьор, а Марго сподели, че въпреки че е изглеждала „отвратително“ във филма „Френска сюита“, все пак го привлякла неудържимо.

„Имах късмета да имам невероятни възможности. Изиграх ролята си във „Вълка от Уолстрийт“, а след това трябваше да направя нещо напълно противоположно във „Френска сюита“, където бях селско момиче и изглеждах отвратително, но срещнах съпруга си по време на работа, така че всичко беше окей“, коментира холивудската хубавица, която е претрупана с ангажименти.

Марго и Том създадоха заедно продуцентската компания „Лъки чап“ заедно с група техни общи приятели. Започнахме нашата продуцентска компания с нашите най-близки и всички наистина работим добре заедно. Чувствам се голяма късметлийка“, каза звездата от „Отряд самоубийци“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html