неделя, 5 май 2024 г.

Емрах нае дизайнера на турския президент за новия си дом

Всекидневната му е с огромни размери

Един от дизайнерите, погрижили се за пищната атмосфера в дома на турския президент Реджеп Ердоган, е бил нает от музикалната фамилия Стораро. Това издаде младият талант Емрах, който неотдавна се сдоби с чисто нов апартамент. Същият е бил обзаведен по последен писък на модата от специалистите, работещи предимно в южната ни съседка, пише “Галерия”.

Жилището, намиращо се в сърцето на столицата, разполага с огромна всекидневна. „Това е стаята, в която прекарвам най-голяма част от свободното си време. Тук правя музика, играя игри, почивам и изобщо все готини работи“, казва изпълнителят. Основната палитра е синя и това отново е по желание на 20-годишния мъж. Стаята разполага с огромен диван, плазма, като впечатление правят огромните прозорци и тежките завеси в златисто. В единия ъгъл се намира музикалната техника на младока, който в момента стяга свое професионално студио.

Банята му прилича на малък спа център

Това, което накара мнозина да завидят на малкия Стораро, е банята му и по-точно зоната с хамам. Къпането с гореща и ледена вода има редица ползи, почивката на нагретите камъни също. Емрах има не само гардеробна, а и специална стая на обувки. Разбира се, всичко това се поддържа от чистачка, на която плаща, тя обаче има задължение да се грижи единствено за добрия вид на апартамента. Работата в кухнята поема той. „Живея сам, пазарувам, готвя си яйца на очи или спагети, но като цяло съм мъж и не смятам, че това е моя работа, затова често поръчвам“, откровеничи музикалният любимец.

Припомняме, че последната красавица, която се ширеше в палата, бе по-възрастната от него певица Теди Александрова. Двамата се разделиха с люта разпра и обвинения за физически и психически тормоз.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html