неделя, 5 май 2024 г.

Рамзан Кадиров: Питай, Полша, питай господарите си какво ще се случи след победата на Русия

Снимка: Телеграм

Рамзан Кадиров се запита какво ще се случи, ако „след успешното приключване на руската специална операция в Украйна“ започне процесът на „денацификация и демилитаризация на Полша“.

На своя Телеграм канал Кадиров написа:

„Сега и Полша ще моли за оръжие от Щатите. Това решение беше обявено от Марчин Пржидач, ръководител на Бюрото за международна политика в кабинета на полския президент.

Като част от подкрепата за Украйна, Варшава успя да изчерпи собствените си военни ресурси и сега е объркана: какво ще стане, ако след успешното завършване на НМО Русия започне да денацифицира и демилитаризира следващата страна? Все пак след Украйна на картата е Полша!

Честно казано, аз лично имам такова намерение и многократно съм заявявал, че борбата срещу сатанизма трябва да продължи в цяла Европа и на първо място на територията на Полша. Така че поляците се хванаха навреме. Да, и политическата ситуация те сега са трудни. През юли ще се проведе ежегодният Марш на Силезийската автономия, който всеки път привлича все повече и повече участници. За мен този регион на Полша спечели специален независим статут и там спешно е необходим референдум, по време на който Русия може да окаже организационна помощ.

Питай, Полша, питай господарите си“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html