неделя, 5 май 2024 г.

Месут Акуста с пътен инцидент

Месут със съпругата си Шафак Йозбир и дъщеря им Саре

Опитният актьор Месут Акуста, известен със своите убедителни превъплъщения в отрицателни персонажи, претърпя неприятен инцидент. 58-годишният артист е получил неразположение по време на снимките на новия сериал с негово участие „Разбито сърце“. Той незабавно е откаран до лечебно заведение от шофьор, който обаче не забелязал, че при слизане от превозното средство спътникът му е изгубил равновесие и е паднал на земята. Потегляйки отново, водачът, без да подозира, прегазил ръката на Акуста и наранил сериозно три от пръстите му.

Въпреки сериозния инцидент, актьорът се е завърнал на снимачната площадка, непосредствено след като му е оказана лекарска помощ, а в сюжета на драматичния сериал гипсираната му ръка е обяснена с участие на героя му Йълмаз в сбиване.

Месут е част от състава на „Разбито сърце“ от ноември миналата година. Преди това той се бе отдал на кратка почивка от актьорската професия заради претърпян мозъчен кръвоизлив и последвала сложна животоспасяваща интервенция. Актьорът, който тогава участваше в нов сериал – криминалната драма „Разузнаване“, бе открит в безсъзнание в дома си и откаран в болница в Анкара. Той дори бе поставен в изкуствена кома заради продължилата 3 часа интервенция. За радост на близките и приятелите си, Месут оздравя и сега участва в нов проект. Българските зрители познават талантливия Акуста в образите на Кендал от „Черна роза“, Сюлейман от „Вавилон“ и комисар Серкан от „Езел“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html