четвъртък, 2 май 2024 г.

Мани от „Игри на волята“ обучава кандидат-играчи за 200 лв.

Блондинката заработва като физиотерапевт и треньор

Финалистката и основен фаворит за победата в последния сезон на приключенското риалити предаване „Игри на волята“ Мануела Тонева подготвя кандидатите за участие през 2023 г. срещу скромната сума от 200 лева, пише „Галерия“. Чаровната блондинка, която от 15 години живее във Великобритания, обяви старт на новото си начинание, представяйки и официален сайт на услугите, озаглавен с галеното й име.

Понастоящем Мани изкарва прехраната си като физиотерапевт зад граница, хора от близкото й обкръжение обаче шушукат, че не малко пари ще прибере и от офертите за физическа подготовка – както за желаещи да бъдат във форма, така и за претенденти за голямата награда от шоуто – те се обучават по специален метод, изготвен от самата Мануела.  За обикновена онлайн консултация тя иска 30 лв., за тренировъчна програма в домашни или фитнес условия – 111 лв., за онлайн видео консултация и режим – 120 лв., за онлайн тренировка – 50 лв. и за подготовка за „Игри на волята“ – 200 лв. „Колкото по-трудни моменти има човек, толкова повече се учи, че фокусът трябва да бъде само и единствено върху самите нас. Точно затова избрах да се отдам на спорта и се записах за бикини фитнес състезание. Главната ми цел не бе само върху визията, а фокусът падаше върху дисциплината, здравословното хранене, сериозните тренировки и това да бъда заобиколена от позитивни хора с големи цели и стремеж за прогрес. Тези състезания не са за всеки, но смятам че е изключително важно да обръщаме внимание на себе си… Моята цел е да създам мини общество от позитивни хора, с които да тренираме, да бъдем опора един на друг, да се чувстваме и да изглеждаме добре“, коментира финалистката от четвъртия сезон.

В създадената платформа Мани споделя и статии от развлекателен характер, повечето от тях са обвързани с дълги пътувания – на каквито самата тя е огромен почитател.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html