неделя, 5 май 2024 г.

Внучката на Тодор Колев се кълчи гола в кабаре

Актрисата върти обръч в своите номера в спектакъла

Внучката на незабравимия Тодор Колев – Теодора, която изгря като д-р Войнова в хитовия докторски сериал „Откраднат живот“, подготвя грандиозен спектакъл „Нощта на Буум Кабаре“ на 7 априлу пише „Галерия“.

Заедно с мъжа си – англичанина Джоузеф Гууд, тя направи първото шоу у нас още миналата година, което събра мъже в женски дрехи и тежък грим, стендъп комици, циркови артисти и драг кралици. Самата Теди също взима участие в програмата. В първия по рода си у нас бурлеск пърформънс нейният специалитет е въртенето на обръч, което прикова погледите на мъжете, защото тя е по жартиери, корсети, изрязани и впити костюми, мрежести чорапогащници, а  в един от скечовете е без сутиен. За приличие все пак беше сложила звездички на зърната на гърдите си. Тя се кълчи гола пред погледа на мъжа си – певеца и музикант Джоузеф Гууд, който пускаше авторска музика по време на кабарето. Уменията й да върти обръч пък пази от осемте години като състезателка по художествена гимнастика.

С мъжа си Джоузеф заедно организират шоу програмите

Сега обаче шоуто обещава да е още по-грандиозен.„Никога не съм си представяла, че ще събера смелост да го направя, но се случи! Ще бъде наистина мащабен и уникален спектакъл с някой от най- добрите артисти у нас! Посрещаме ви с приказни създания на кокили и джаз банда, която ще ви пренесе в епохата на кабарето. Ще се насладите на класически бурлеск и драг изпълнения, циркови номера с въздушна акробатика и завладяващи хореографии. Певицата Мила Роберт ще е в ролята на кабаре дива. Всичко ще бъде представено от Камен Воденичаров, който ще ви води из света на кабарето“, анонсира Теодора. Билетите за спектакъла вървят по 40 лева, а ВИП местата са по 60 лв. В деня на шоуто те ще са по-скъпи.

Теодора е завършила акьорско майсторство и също като дядо си влиза в НАТФИЗ от втория опит. Тодор Колев е против внучката му да учи в Театралната академия, но когато тя взема категорично решение, той й помага за изпитите. Тя започва при проф. Стефан Данаилов и се дипломира при доц. Ивайло Христов. След като завършва Академията започва работа в Плевенския театър, където някога е играла майка й Албена Колева. След като изгря в „Откраднат живот“, внучката на Адама най-изненадващо замина за Лондон с надеждата да продължи актьорската си кариера там. Това така и не се случи, но пък за сметка на това на Острова намери любовта и се омъжи за Джоузеф. Бременността й обаче я върна отново в България, където се наложи непредвидено да поостане заради пандемията. Оказа се, че на мъжа й много му харесва в България и не му се прибира изобщо на мъгливия Албион. Така те решиха да отгледат дъщеричката си, която се роди преди три години, в София и сега са се заели да популяризират кабарето като жанр у нас.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html