събота, 4 май 2024 г.

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит с втори наследник

Звездното семейство с първия си наследник Керем

Най-коментираната и най-харесваната турска звездна двойка Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит вече има втори наследник. Само преди дни популярните актьори посрещнаха с радост малкия Керем. Според информацията в турските медии Фахрие е родила в частна болница, а съпругът й е бил неотлъчно до нея.

Както предварително бяха обявили, Фахрие и Бурак нарекоха втория си син Керем. Двамата имат и по-голямо момче – Каран, родено през 2019 г.

През юни миналата година по време на лятната си почивка си в Бодрум обичаното  семейство Йозчивит зарадва многобройните си почитатели с новината, че съвсем скоро ще се сдобие с още един наследник. Малко преди това Фахрие изненадващо обяви, че ще напусне историческата поредица „Алп Арслан“ в края на първия й сезон. Актрисата се включи с главна роля в амбициозната продукция две години след раждането на Каран.

Фахрие и Бурак се запознават по време на снимките на сериала „Чучулигата“ през 2013 г., но романсът им започва малко по-късно. През 2015 г. двамата работят заедно във филма „Любовта прилича на теб“, а две години след това сключват брак на приказна сватбена церемония край Босфора.

Продуцентската къща на Йозчивит се развива успешно и двамата с Фахрие печелят първия си милион в долари. Твърди се, че преди да се оженят Бурак е поставил условие на бъдещата си жена – красивата Фахрие да остави киното и да се посвети на семейството. Така и става, особено след като се ражда синът им. „Мисля, че любовта ни е вдъхновение и източник на радост. Вълнението, което изпитваме, не може да бъде измерено с никакви големи емоции. Можем да сме щастливи много пъти в живота си, но човек е най-щастлив, когато е влюбен“, коментира пред медиите Фахрие.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html