понеделник, 29 април 2024 г.

Хоакин Финикс пътува във времето в нов филм

Филмът ще бъде в кината от 21 април

Актьорът Хоакин Финикс ще влезе в ролята на параноичен човек, който пътува във времето след нелеп инцидент. Това ще се случи във филма „Бо е уплашен“, който тръгва през април тази година. В лентата носителят на БАФТА, „Оскар“ и „Грами“ ще попадне в един непознат и фантастичен свят, където целта ще е само една – да се завърне у дома.

Сюжетът разказва историята на мъж, който се сблъсква със своите множество версии от различните времеви периоди – на дете, тийнейджър или възрастен.

Налудничавото ежедневие е следствие от нелеп инцидент. Героят на Финикс бива блъснат от кола на улицата, а по-късно вероятно е отвлечен, това подсказва вече наличният първи трейлър. Всичко се развива паралелно с кошмарни, анимирани, странни и трудно обясними сцени, плод на въображението му. Нестандартният образ на звездата от „Жокера“ се опитва да избяга от жилището, в което е затворен, но усилията сякаш водят до омагьосан кръг, от който измъкване няма.

В проекта участие взимат още носителят на три награди „Еми“ Нейтън Лейн, чиито известни роли са тези на Албърт в „Клетка за птици“ и Ърни Смънц в „Ловът на мишката“. Той е гласът и на суриката Тимон в „Цар Лъв“ и котарака Сноубел в „Стюарт Литъл“. Както и Ейми Райън, участвала в „Подмяната“, режисиран от Клинт Истууд. Екипът се допълва от актьора Стивън Маккинли Хендерсън, известен от „Черният списък“ и други хитови заглавия. Припомняме, че тази година се очаква да видим Хоакин Финикс и в ролята на Наполеон Бонапарт в едноименния филм на Ридли Скот, а през 2024 г. ще излезе и „Жокера: Лудост за двама“. Преди тях обаче е „Бо е уплашен“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html