петък, 26 април 2024 г.

Алперен Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук се изпокараха

Алперен и Мелиса влезли в остър спор по време на снимките на сериала „Его“

Скандал помрачи отношенията между обичаните артисти Алперен Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук. От дни турските медии следят зорко случващото се на снимачната площадка на новия сериал „Его“, в който те участват. Причината е възникналото напрежение между популярните актьори, които са и изпълнители на главните роли в проекта.

Според разпространяваните информации Алперен и Мелиса са влезли в остър спор по време на снимките на сериала, след като актьорът е направил забележка на своята колежка, че е закъсняла за работа. След заснемането на сцената Мелиса се е извинила на своите колеги за забавянето на работния процес, а те са я уверили, че не им е създала неудобство.

Последвал е напрегнат разговор между Дуймаз и Памук, а по-късно двамата са прекратили и следването си в социалните мрежи, което незабавно бе констатирано от многобройните им почитатели. Наложило се е продуцентът на проекта да се намеси в конфликта на популярните лица и да проведе среща с тях, за да ги помири и да ги убеди да продължат съвместната си работа.

Дуймаз публикува и официално изявление за скандалната случка, в което посочва, че колежката му си е позволила  неоправдано арогантно поведение спрямо него и дори го е нагрубила. „Не можех да понеса факта, че целият екип беше в готовност и очакваше появата й, а тя пристигна усмихната и спокойна и умаловажи закъснението си“, отбелязва актьорът.

В драматичната поредица „Его“ Алперен и Мелиса си партнират за втори път, след като през 2018 г. са екранна двойка и в хитовата криминална сага „Ирония на съдбата“. Дуото печели сърцата на зрители по цял свят, а емблематичните им герои Керем и Джемре оказват огромно влияние в професионалните кариери и на двамата талантливи артисти.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html