понеделник, 29 април 2024 г.

Лиза Мари Пресли станала баба малко преди да умре

Единствената дъщеря на Краля на рока не можа да се порадва на внучето

Единствената дъщеря на Елвис Пресли – Лиза Мари Пресли, е станала баба, месеци преди да почине. Щастлива новина, но уви, тя така и не можа да се порадва по-дълго на внучето.

Актрисата Райли Киоу, първородната дъщеря на Лиза Мари Пресли, е станала майка за първи път миналата година, но това бе пазено в тайна досега, съобщи авторитетното списание „Пийпъл“. Райли е дарила живот на момиченце, което е първото внуче за Лиза Мари Пресли. Точната дата на раждането, както и името на детето обаче не се съобщават.

По време на възпоменателна служба за Лиза Мари Пресли в Грейсланд в Мемфис, Тенеси, съпругът на актрисата Райли – Бен Смит-Петерсън, разкри, че двамата са родители на дъщеря. Той произнесе прощална реч от името на жена си, вместо нея, докато тя седеше на първия ред. „Благодаря ти, че ми даде сила, сърце, съпричастност, смелост, чувство за хумор, обноски, нрав, моята дивост, моята упоритост. Аз съм продукт на твоето сърце, сестрите ми са продукт на твоето сърце, брат ми е продукт на твоето сърце“, каза Смит-Петерсен за своята тъща, четейки думите на съпругата си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html