понеделник, 29 април 2024 г.

Съсипаха Мине Тугай заради външния й вид

Преди и сега

Атрактивната красавица – червенокосата Мине Тугай, предизвика вълна от остри реакции заради неузнаваемия си външен вид. Тя се  присъедини към актьорския състав на суперуспешния сериал „Рибарче“ в 16-ия му епизод и медиите в южната ни съседка, както и почитателите на турски поредици побързаха да обвинят Мине, че се е подложила на поредица от несполучливи пластични интервенции. Това подтикна 44-годишната актриса да публикува в профила си в социалната мрежа Инстаграм официално опровержение на подобни твърдения и да уточни, че от години се бори със сериозен здравословен проблем.

Тя обясни, че от 12 години има заболяване, засягащо лявото й око, поради което се е подложила на няколко операции, включително и за премахването на образувала се киста, които са предизвикали оток в тази част на лицето й. Заснемането на някои сцени за сериала обаче са съвпаднали с необходимите интервенции и е била извършена процедура с филър, за да бъдат минимизирани щетите.

Тугай се завърна на екран след няколкомесечно отсъствие. Последната й изява пред камера до момента бе в провалилата се драма „Усмихни се на съдбата си“ през пролетта на 2022 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html