понеделник, 29 април 2024 г.

Николета брои 20 бона за ваканция на Бали

35-годишната силиконка нагорещи социалните мрежи

Легендарната плеймейтка Николета Лозанова за пореден път скандализира социалните мрежи, споделяйки кадри, на които позира чисто гола. Черно-белите фотографии са заснети в един от най-скъпите хотели в Бали, разположен сред тучната тропическа долина край река Айюнг. Само за нощувка тя и половинката й – футболистът Николай Михайлов, броят по 2000 лв., пише „Галерия“. Седмичният престой с включването на всички екстри може да достигне и до 20 бона.

Възползва се от всички атракции в района на Убуд

“Разсъблечената душа е по-секси от голото тяло”, пише брюнетката, която не остава нищо на въображението. На различните кадри камерата е уловила пищната й гръдна обиколка, както и изваяните й задни части. Фон за повечето снимки е бутиковият комплекс, намиращ се в най-харесвания район в Убуд. Апартаментът, нает от нашенците, включва трапезария, кът за сядане с дивани и собствена тераса с изглед към зеленината наоколо. Очаквано, луксът не впечатли последователите на Ни Ло, както още наричат фурията, колкото ярката демонстрация на еротика. “„Нямам търпение за продължението“, „Семпла и нежна красота“, „Навън е топло, защото знаеш как да вдигнеш градусите“, „Мъжете, които са те имали са Богове, свалям им шапка“, „Великолепно тяло“, пишат по-смелите мачовци под публикациите в Инстаграм.

За да даде знак, че не търси чуждо внимание Лозанова сподели още една снимка – на нея Ники е награбил бразилското й дупе. Друг фотос пък е заснет в джунглата. На него тя е в компания на огромен слон, който специално за фотоса е яхнала. Много от въпросите към двойката са – откъде идват парите в семейството, особено след като моделката стопира линията си за бельо, а продажбата на козметиката й започна да куца. Припомняме обаче, че пловдивчанката заема второ място за най-скъпи рекламни лица у нас. Първото стъпало е поверено на Александра Богданска.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html