понеделник, 29 април 2024 г.

Актьори от „Шахмаран“ подлудиха феновете си със снимки

Серенай, Бурак и Мерт играят 400-годишни студенти във фантастичната сага

10 дни преди излъчването на сериала „Шахмаран“ в Турция – актьорите Серенай Саръкая, Бурак Дениз и Мерт Рамазан Демир, решиха да предизвикат интереса и вълнението на публиката. Изненада за почитателите им бяха техни общи снимки в Инстаграм. Актьорите се разбират много добре на снимачната площадка, забавляват се и поддържат добро настроение. Положителните образи бързо се разпространяват в социалните мрежи. Между другото игривите лудории на Мерт допаднаха и на феновете му.
Турските продукции, заснети за платформата „Нетфликс“, привличат голямо внимание и на международната сцена. Един от проектите, който напоследък се следи с голям интерес и се очаква с нетърпение, е именно сериалът „Шахмаран“. Наскоро приключи работата по втория сезон на проекта, чийто първи сезон беше заснет миналата година, но не беше излъчен.
След снимките в Адана и Мармарис започна вълнението. Преди време интересът взе своя връх с обявяването на премиерната дата на сериала.
Проектът „Шахмаран“ със Серенай Саръкая и Бурак Дениз в главните роли се готви за среща с публиката на 20 януари. В сериала, който е фантастична история, участва един от най-обсъжданите актьори от последния период Мерт Рамазан Демир.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html