неделя, 28 април 2024 г.

Тарък Текин скъса с гаджето си след 7-годишна връзка

Хубавецът обича да играе различни роли, които му дават шанс да развие актьорския си талант

Тарък Емир Текин – синът на Шевал Сам, актрисата, която играе ролята на Ендер в „Опасно изкушение“, вече е един от най-обещаващите и харесвани турски актьори. Младият артист става все по-популярен в родината си, а майка му с право се гордее с постиженията му. Напоследък обаче Тарък е коментиран в медиите заради раздялата с любимата си София Катц и то след 7-годишна връзка. Като потвърждение за изненадващата си раздяла двойката изтри общите си снимки в социалните мрежи.

Тарък и София имаха дълъг романс, започнал още през гимназиалните им години, и често демонстрираха публично хармоничните си взаимоотношения. В своите интервюта 25-годишният актьор често отбелязваше, че с любимата му планират един ден да създадат семейство, но все още не бързат да предприемат подобна стъпка.

С прочутата си майка Шевал Сам

Дни преди Нова година Шевал Сам бе забелязана от представители на медиите и помолена да коментира любовния живот на сина си. Тя бе категорична, че никога не се е намесвала във връзката на Тарък и София и призова журналистите да уважават личното им пространство.

Младокът, който уверено върви по стъпките на своята успешна майка, впечатли зрителите с превъплъщението си в хитовата поредица „Неверният“ с Джансу Дере и Джанер Джиндорук в главните роли. Много фенове на поредицата забелязаха големия контраст между психопатичните състояния на Селчук на екрана и добродушния Тарък, който привлича вниманието със своята скромност и любов към хората и природата. Актьорът също се старае да стои далеч от всякакви похвали. За него е голямо постижение да изобрази герой, който е напълно различен от него. След този образ той е затрупан с предложения от продуценти за участие в различни проекти. В момента партнира на Алина Боз в романтичния сериал „Приказка за феята“. Шевал никога не се намесва в кариерата на Тарък и настоява той да постигне всичко сам, давайки му добър пример. Момчето е от връзката й с Метин Текин, един от легендарните футболисти на истанбулския „Бешикташ“.

Неотдавна Тарък Емир Текин се съгласи да участва в проект, който Fox TV подготвя за новия сезон. Актьорът ще играе ролята на главния герой Онур Кексал, богат бизнесмен.

Любопитен факт е, че актьорът е първият студент от турски произход, приет в Оксфордския колеж по драма. Той е един от 17-те приети измежду осем хиляди кандидати. След дипломирането си се завръща в своята родина и дебютира пред камера в историческия документален сериал на „Нетфликс“ – „Възходът на Османската империя“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html