неделя, 28 април 2024 г.

Пике здравата затапи заядливата Шакира

Жерар Пике отговори на бившата си половинка Шакира и нейната песен, в която той без съмнение е лирическият герой. При това – не в добра светлина. През юни двамата се разделиха след 11 години заедно и двама общи сина – Милан и Саша. И уж се разбраха културно, включително и за попечителството над децата, но се оказа, че знойната колумбийка не е прежалила бившия си.

45-годишната певица нанесе удар по Пике и новата му приятелка Клара чрез текста на новата си песен. „Струвам колкото две 22-годишни. Размени Ferrari за Twingo. Размени Ролекс за Касио“, се посочва в парчето наред с други язвителни фрази по адрес на бившия капитан на „Барселона“, предадоха световните агенции.

Неговият отговор дойде от най-неочаквано място – на пресконференция за аматьорска футболна лига, на която Жерар е президент. По време на стрийма той показа часовник на ръката си и обяви: „Касио ни прати часовници. Постигнахме сделка за спонсорство. И всичко това заради песента на Шакира. Мисля, че този часовник ще издържи цял живот“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html