понеделник, 29 април 2024 г.

Бившият на ДесиСлава заработва като масажист

Бившият спортист трупа успехи в живота и кариерата

Голямата любов на попфолк певицата ДесиСлава – ММА боецът Светлозар Савов, заработва като рехабилитатор, пише „Галерия“. Мускулестият мъж, който преди няколко години приключи официално спортната си кариера, понастоящем е част от екипа на най-старата гражданска болница в България – Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Канев“ АД – Русе.

Това стана ясно от снимка, която самият той публикува в социалната мрежа Фейсбук. На фотото Зарко, както го наричаше музикалната фурия в миналото, позира на бюро, като лявата му ръка е стисната в юмрук. За да развесели последователите си в уебпространството той публикува виц.

– Докторе, това ми е първият масаж на простатата, къде да си оставя гащите?

– На стола, до моите.

Очаквано хумористичната нотка се прие, а под публикацията заваляха куп поздравления. По информация на изданието, Савов не припечелва доволно, тъй като все още не е изкарал своята диплома и трупа стаж в професионална среда.

Не поддържа връзка с певицата

Припомняме, че през 2018 година той предложи брак на дългогодишната си приятелка Лора Лилова. За разлика от блондинката, тя не обича да е център на внимание и неслучайно за съвместния им живот се знае малко. Красавицата е от Русе и е завършила английската гимназия в дунавския град.

Понастоящем ДесиСлава и Зарко не поддържат никаква връзка. Окончателен край, дори на приятелските си отношения, те поставиха след скандалните епизоди на риалити предаването „ВИП Брадър“. В шоуто изпълнителката на „И това ще преживея“ изпадна в тежки емоционални състояния, разказвайки за раздялата и последвалата самота. След Зарко, тя се залюби с колегата му на ринга Благой Найденов. Малко след като го дари със син, двамата се разделиха.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html