понеделник, 29 април 2024 г.

Силвена Роу стана модел в Дубай

Кулинарката демонстрира топформа

Топготвачката Силвена Роу прикова вниманието на редица професионални треньори в Дубай, които я превърнаха в лице на месеца във вътрешната класация на една от най-популярните и посещавани фитнес зали, пише “Галерия”.

Блондинката, известна като изискващата дама в журито на „Мастър шеф“, не пропусна да подчертае, че се е наредила до модели и уважавани хора в сферата на спорта. Любопитна подробност е, че нейн кадър, запечатал тренировъчния процес, украси големите монитори на фитнеса, действително превръщайки я в модел и пример за подражание.

„Горда съм на бъда избрана в най-професионалния , най-модерен и посещаван фитнес в Дубай, пълен с най-здравите, красиви и секси суперфит тълпи… И аз там!“, написа известната готвачка в официалната си страница във Фейсбук. Очаквано почитателите й я заляха с поздравления за поредното стъпало нагоре. „Това е наградата, скъпа Роу – не само за здравето, а успех и за труда, и упоритостта“, „Честита награда, вие сте вдъхновение“, „Мястото е заслужено“, „Ставаш и за рекламно лице“, гласят част от коментарите в уебпространството.

Както у нас, така и в чужбина Роу популяризира пред заинтересованите за своето вътрешно и външно здраве метода биохакинг – заместване на традиционните продукти със суперхрани.

Играчката действително прилича на нея

Интересен факт е, че преди да лъсне като спортен пример в известния дубайски фитнес, Роу се превърна във вдъхновение за направата на кукла. Играчката стана хит в мрежата, а създателката й сподели: „Защо пък шеф Роу? Много я уважавам за постиженията й… Куклата ми проговори. Погледнах я и си казах: „Я, колко прилича на Силвена Роу!“. А това вече ми стигаше да запретна ръкави“. Играчката бе одобрена от готвачката, която реши да я рекламира в мрежите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html