понеделник, 29 април 2024 г.

Владислав Панев: Договорът, който уж предлага Борисов, е за разпределение на порциите

От ГЕРБ говорят различни неща всеки ден. В този смисъл не може да им се има доверие, че ще носят отговорност и ще бъдат последователни, защото днес техните общински съветници дори не се появиха на сесията, на която се решава съдбата на Пловдивския панаир. С този акт се предоставя пълен контрол на Георги Гергов върху анаира. Това коментира пред бтв депутатът от „Демократична България“ Владислав Панев.

Според Панев темата с „Джемкорп“ цели изместване на вниманието от ключовите проблеми, които България трябва да реши, тъй като „Джемкорп“ е много далеч от дневния ред на държавата. Владислав Панев изтъкна, че откакто „ГЕРБ не управляват, не се случват кражби на фирми. Това означава и ръст на икономиката.“

Той заяви, че ако „Демократична България“ получи мандата ще има преговори в НС и ще се види какво е мнението на ГЕРБ за съдебната реформа, както и за ролята на тлавния прокурор. Тогава ще се прецени каква е реалната ситуация, защото според него няма реформаторско настроено мнозинство в ГЕРБ.

Панев заяви, че темата за „новия обществен договор“, която предлага Борисов показва само неговото желание „да се разпределят порциите в държавата“.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html