понеделник, 29 април 2024 г.

Емили Ратайковски си търси гадже в сайт

Красавицата получава интимни предложения и от жени

Не е за вярване, но една от най-красивите жени в света – топмоделът Емили Ратайковски, си търси мъж в сайтове за запознанства. В новогодишния епизод на подкаста си тя говори откровено за приложенията за запознанства и защо ги използва.

Манекенката сподели, че всички около нея са я предупредили да не се захваща с тях, но тя напук е решила да опита. Целта й всъщност е като на всяко обикновено момиче – да срещне „някой нормален мъж“. Хубавицата дори обясни какво точно има предвид.

В приложенията за запознанства тя търси хирург, адвокат или пък човек на науката. „Използвам сайт, за да се срещам с такива хора“, допълва тя, като не уточнява кое точно е въпросното приложение. И призна, че получава предложения за срещи дори от жени! Ратайковски била поласкана от дамското внимание, но смята, че едва ли ще намери „своя тип“ сред нежния пол.

След раздялата си със Себастиан Бер-Маклард клюките постоянно свързват Емили с различни мъже. Говореше се, че е особено близка с Брад Пит, а напоследък е забелязвана и с комика Пийт Дейвидсън.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html