понеделник, 29 април 2024 г.

Амбър Хърд е най-търсената знаменитост през 2022-ра

Феновете се чудят дали актрисата ще участва в продължението на „Аквамен“

Амбър Хърд е била най-търсената знаменитост в Гугъл през отминалата 2022 г., обяви списания „Иви“. Това обаче едва ли я радва особено, защото всички я свързват основно с развода на века с бившия й вече съпруг Джони Деп. Актрисата обвини холивудския ас, че е насилник на жени, но загуби делото с гръм и трясък, а с това – и купища пари. Амбър до такава степен поиска да се скрие от света, че заживя в испанско градче под чужда самоличност. А след това напусна със скоростта на светлината и любимия си доскоро Туитър, след като социалната мрежа бе купена от друг нейн бивш мъж – Илон Мъск.

Проблемите на звездата обаче предизвикаха вниманието към нея и името й „счупи“ търсачките в Гугъл през миналата година. Така тя попадна в компанията на най-търсените знаменитости, сред които се отличават още Уил Смит, Пийт Дейвидсън, Ким Кардашиян, покойната кралица Елизабет II, Том Брейди и за жалост на Амбър, бившият й съпруг Джони Деп.
Амбър беше в центъра на най-скандалната съдебна драма от 2022 година – делото на Деп срещу нея за клевета. Процесът бе предаван по телевизията и се превърна в любимото развлекателно шоу за милиони американци. И докато тя беше съкрушена и плачеше пред камерите, много от обикновените хора го обърнаха на чувство за хумор. Например – социалните мрежи я скъсаха от майтапи, когато сподели пред съдията, че кучето й настъпило пчела. А твърдението й, че била толкова пострадала от насилника Деп, че не могла да отиде до тоалетната и облекчила природните си нужди в леглото до спящия си съпруг, оставаме без коментар.
Резултатите са ясни – холивудският ас изчисти името си и в момента е затрупан от професионални ангажименти и преследван от тълпи влюбени фенове. Тази година карибският пират дори ще дойде с рок бандата си в България! Амбър е на другия полюс – крие се от света, а режисьорите и продуцентите сякаш са забравили телефона й.
Всъщност хората в Гугъл не се вълнуват толкова от личните проблеми на актрисата. Едно от нещата, от което потребителите се интересуват най-много в интернет търсачката, е дали Амбър Хърд ще се появи във филма „Аквамен и изгубеното кралство“, който трябва да излезе на голям екран тази година. Говори се какво ли не – че ще я видим отново в хитовата продукция. Както и това, че ще се появи само в епизодична роля и дори че героинята й Мера брутално ще бъде „изтрита“ от сценаристите и изобщо няма да се появи в лентата!

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html